Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2007 05:23 - Дай да се облечем модерно...
Автор: drg Категория: Други   
Прочетен: 775 Коментари: 0 Гласове:
0



Ясно е, че от както съществуват идоли и кумири, куцо и сакато им подражава както може. Сега ще разгледаме някои основни черти от имиджа на звездите, които трябва да бъдат изсмукани по начин, удобен за подражателя.

            Основен, разбира се е начинът на обличане. За да може човек да бъде в крак с модата е нужно единствено и само да следи най- новите филми. Модерни за миналия летен сезон бяха дрехите стил „Изгубени”. Такива могат да се придобият от някой супер- луксозен магазин, но и могат да бъдат направени собственоръчно. Дънките на „Изгубени”-те са скъсани, оцапани и притежават собствена екосистема. Накъсването на дънките може да се осъществи с кухненски нож, ножица, вилица, бормашина ( за да изглеждат по-стилни ), моторна резачка и дори могат да бъдат простреляни няколко пъти с пистолет ( това ги превръща в гангстерско облекло ). Препоръчвам да цапате чисто новия си патналон, едва след като сте го надупчили, за да изглеждат по- автентични ( така правят големите дизайнери ). Субстанциите, с които се извършва процесът са лесно достъпни за всеки в битови условия : пръст, мастило ( придава философски привкус ), моторно масло ( стил „Мачо” ), катчуп, горчица, майонеза ( това е лек намек, че пътят към сърцето ви минава през стомаха).

            Зимата пък бе маркирана със сериала „Бягство от затвора”. Тук, за да следвате напълно модата, ще трябва да си направите татуировка на цялото тяло. Ясно ми е, че малко от читателите са си поставили за мисия да влязат в Софийски градски затвор и да избягат след това. Затова вместо плановете на поправителното учреждение, предлагам да си татуират карта на квартала си и да отбележат с голям червен „Х” къде точно живеят ( това е особено полезно за мъжете, на които често им се случва да се губят в малките часове на ноща без да знаят защо ).

            В завършек мога да кажа, че съветите, които ви казах са изпитани лично от мен. Единствената грешка беше, че татуирах квартала си, а не плана на лудницата.



Тагове:   дай,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drg
Категория: Други
Прочетен: 16781
Постинги: 8
Коментари: 1
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930